Patru craioveni au fost prinşi de poliţişti în timp ce încercau să...

Patru craioveni au fost prinşi de poliţişti în timp ce încercau să sustragă motorină

340
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 07/08.02.2012, în jurul orei 00.30, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie şi jandarmi ai G.M.J. Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare, pe Calea Severinului în zona unui complex comercial, a observat două persoane care au coborât dintr-un autoturism care a oprit în faţa unui autotren.
Întrucât persoanele în cauză nu-şi justificau prezenţa, poliţiştii şi jandarmii au procedat la identificarea ocupanţilor: B.MARIUS, 31 de ani, C.INSPECTOR, 40 de ani, S.M., de 17 ani şi L.SALVADOR, 32 de ani, toţi din Craiova.

Ulterior, a-a procedat la conducerea la sediul secţiei a celor patru persoane, unde s-a efectuat şi un control al autoturismului, în portbagaj fiind găsită o bâtă.
Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în momentul depistării de către poliţişti S.M. încerca să sustragă motorină din rezervorul autotrenului, prin desfacerea buşonului şi cu ajutorul unui recipient din plastic şi a unui furtun.

Totodată, prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că autovehiculul condus de B.MARIUS avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna noiembrie 2011.
În cauză poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la furt calificat, port fără drept de armă albă, iar în sarcina lui B.MARIUS a fost reţinută infracţiunea de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.