FC U câstiga pe final

FC U câstiga pe final

525
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,33)

FC Universitatea Craiova a trecut azi de CSM Rm. Vâlcea, scor 1-0, într-un joc disputat la Roşiorii de Vede, Vasile Gheorghe reuşind golul victoriei în minutul 85.

În fața a peste 3 000 de spectatori alb-alabaștrii l-au făcut mare pe portarul echipei vâlcene, Matache, care a scos senzaţional şutul lui Săceanu în minutul 50, pentru ca apoi portarul venit de la Dinamo să se evidențieze din nou, în două rânduri, în fața lui Stoianof, respectiv Vasile Gheorghe. Golul avea să vină în minutul 85, când Goge l-a servit pe Vasile Gheorghe, a cărui reluare a scuturat plasa porţii vâlcene.

În finalul meciului spiritele s-au încis și în urma unei bătăi generale au fost eliminaţi vâlcenii Matache şi Samson, dar şi craioveanul Stoianof.

Craiova continuă seria meciurilor invincibile și urcă pe locul secund în spatele Glorie Bistrița pe care o vor aștepta tot pe stadionul Rova din Roșoiri.

FC Universitatea Craiova: Hotoboc – Mitic, Acka, Ciucă, Buşu – Săceanu, Vasile Gheorghe (Bălaşa 90), Mîrzeanu, Goge – Baird (Stoianof 71), Ripoli (Bălan 6).
Antrenor: Nicolo Napoli.

CSM Rm.Valcea: Matache – Nwabueze, I. Stoica (Tătaru 37), Deaconescu, Ed. Stoica – Bărbulescu, Cârstoiu (Lircă 52)-Ad. Poda, B.Geantă, Briceag (Iancu 71) – Negrut.
Antrenor: Claudiu Niculescu.

Sursa: ghidsportiv.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-05-2013
    Mesaje
    31

    SCROAFA ROSIE intra-n crize de cate ori bate STIINTA !
    Trica a lasat sa se inteleaga ca victoria CLONEI a fost cu ajutorul cumpararii jucatorilor de la UTA, tipic FESENIST !

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1711

    up

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1701

    si daca promoveaza,e greu cu echipa asta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.