Dolj: În arest, pentru furtul unui telefon mobil

Dolj: În arest, pentru furtul unui telefon mobil

679
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Secţiei 2 au reţinut, în baza probatoriului administrat, pentru 24 de ore, un bărbat din comuna Bucovăţ, suspectat de comiterea unui furt din locuinţă.

Poliţiştii Secţiei 2 împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Rurală Bucovăţ l-au identificat şi prins B. CLAUDIU, 28 de ani, din comuna Bucovăţ, judeţul Dolj după ce, în urma cercetărilor oamenilor legii, a rezultat faptul că acesta, în noaptea de 11 spre 12 august 2013, a sustras din locuinţa OANEI C., din Craiova, un telefon mobil în valoare de 2000 lei.

În urma probatoriului administrat, în cauză s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, iar învinuitul a fost reţinut pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi introdus în arest, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.