Olguța: Stadionul nu ne aparține

Olguța: Stadionul nu ne aparține

534
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a comentat, pe blogul personal, decizia Tribunalului Dolj de a reintroduce FC Universitatea Craiova pe stadionul Ion Oblemenco.

Ziaristii mi-au pus ieri zeci de intrebari. Mi-e mai comod sa raspund pe blog, fara riscul de a exista intrerpretari.

Cum comentez decizia instantei de ieri?

Ciudata. Pentru ca nicaieri in lume proprietatea publica nu poate fi urmarita silit. Cred ca e mai mult de competenta CSM sa raspunda, oricum, la aceasta intrebare. – See more at:

De ce joaca CSU pe stadion si nu FCU?

Pentru ca CSU a solicitat de la CNI acceptul de joc, iar FCU nu a depus nicio cerere in acest sens. Cred ca e mai lejer sa dai vina pe primar si sa te dai victima, eventual sa dai si primaria in judecata, decat sa asculti ce spun de cateva luni, ca nu primarul sau Consiliul Local mai au dreptul de folosinta asupra stadionului.

Al cui e, de fapt, acum stadionul?

Folosinta bunului a fost transmisa Companiei Nationale de Investitii ca si prerogativa a dreptului de proprietate, in vederea executarii obiectivului de investitii „modernizare Complex Sportiv Craiova“.

Cand incepe constructia noului stadion?

Dupa demolare, care speram sa aiba loc pe finalul anului.

Exista fonduri pentru constructia stadionului nou?

Da.

Ce echipa va juca pe noul stadion?

Orice echipa care se va califica in Liga I. Daca vom avea doua echipe de prima liga, vor juca amandoua. Oricum, primaria nu poate decide acest lucru inainte sa primeasca stadionul nou, in proprietate. Este un caz similar cu ceea ce s-a intamplat cu Sala Polivalenta. Primaria si Consiliul Local nu au putut organiza vreun eveniment pana nu s-a semnat procesul verbal de predare -primire.

Cum comentez declaratiile lui Mititelu de ieri?

Nicicum. Nu comentez declaratiile lui Mititelu, in general. Aviz moderatorilor de emisiuni sportive… Nu fac declaratii despre meciuri, nu comentez arbitrajele, nu fac pronosticuri. Asa ca nu ma mai sunati.

Ce le transmiteti suporterilor FCU?

Ca ma gandesc foarte serios la propunerea pe care mi-au facut-o ieri (liderii lor stiu), ca sustin orice echipa joaca sub culorile alb-albastre si ca cineva isi ascunde neputinta victimizandu-se sau jucand alba-neagra cu ei.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     20-06-2010
    Mesaje
    1989

    sclavoooo

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1729

    incurcata situatie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.