Un deţinut de la PMT Craiova se dădea drept procuror şi înşela...

Un deţinut de la PMT Craiova se dădea drept procuror şi înşela oamenii prin telefon

964
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Un tânăr de 25 de ani, suspectat că ar fi înșelat mai multe persoane prin telefon, sub pretextul că este procuror, a fost reținut de polițiștii de investigații criminale din Dolj.

Ieri, 16 octombrie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare, în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Dolj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au identificat un tânăr de 25 de ani, din Caracal, județul Olt, suspectat de înșelăciune.

Suspectul, în perioada 14-17 august a.c., în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova, ar fi contactat telefonic mai multe persoane, în special administratori de societății comerciale.

Prezentându-se ca procuror și sub pretextul că în numele societăților administrate de către persoanele vătămate au fost achiziționate aparate folosite la eliberarea cartelelor reîncărcabile pentru telefonia mobilă, le solicita eliberarea mai multor bonuri de reîncărcare pentru a dovedi că acele aparate nu au fost achiziționate fraudulos. Prin activitatea sa infracțională, s-a creat un prejudiciu de 8.000 de lei.

Față de suspect s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1731

    cata imaginatie…

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1730

    tare hotu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.