Intervenţie cu „greutate”: Un craiovean de 180 de kg, ajutat de pompieri...

Intervenţie cu „greutate”: Un craiovean de 180 de kg, ajutat de pompieri să ajungă acasă

985
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un craiovean cântărind aproximativ 180 de kg a fost ajutat ieri, de pompierii craioveni, sa ajungă acasă, de la spital. Intervenţia nu fost una uşoară. În timp ce se desfăşura transportul pacientului, din spital către ambulanţă, targa era cât pe ce să se rupă. Brancardierii s-au văzut nevoiţi să o schimbe cu una mai rezistentă. Bărbatul ajunsese la spital, după ce a căzut într-un canal de irigaţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a acţionat, în jurul prânzului, cu un echipaj de descarcerare şi cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (S.A.J) Dolj, pentru a-l transporta pe Ion Croitoru, în vârstă de 56 ani, cântărind aproximativ 180 kg, de la Spitalul. Nr. 1 Craiova, la domiciliul acestuia. Intervenţia s-a încheiat cu bine, bărbatul ajun gând acasă în siguranţă.

Luiza Roşulescu



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1744

    saracul…

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1760

    pacat ca nu il ajuta medicii sa slabeasca.oare este scumpa asa o micsorare de stomac sau cum ii spune comparativ cu viata acestui sarman?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.