Braconier, căzut în plasa jandarmilor la Ciupercenii Noi

Braconier, căzut în plasa jandarmilor la Ciupercenii Noi

754
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Joi, 17 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, efective din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Calafat – I.J.J. Dolj, aflate în timpul executării unei misiuni specifice pe raza comunei Ciupercenii Noi, s-au sesizat cu privire la faptul că un cetăţean scotea din balta Schela, punctul Arceru, mai multe plase monofilament.
Jandarmii au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că Î. Ion, de 38 ani, din loc. Poiana Mare, deţinea şi pescuia cu ajutorul a 10 plase monofilament în lungime de 20 m fiecare.
Cantitatea de peşte luată cu ajutorul plasei monofilament a fost eliberată în mediul său natural, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere unelte de plasă de tip monofilament, faptă prevăzută şi pedepsită de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Sursa: http://www.oltenasul.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    727

    10 ani de parnaie si gata,legea este prea blanda cu nenorocitii astia,in curand nu o sa mai avem peste decat in magazine…..

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     27-01-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    54

    ii dau 10 ani aluia de ia cu tarna sa manance … asta se intelege cu ei

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1750

    da,prea mici pedepsele pt asa ceva

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.