World Vision a lansat programul „Donator de Viitor” în Dolj – judeţ...

World Vision a lansat programul „Donator de Viitor” în Dolj – judeţ pilot

763
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

World Vision România a lansat in judetul Dolj programul „Donator de Viitor”, primul demers de tip „child sponsorship” din România, prin care oferă românilor posibilitatea de a contribui la schimbarea destinului unei comunități defavorizate, susținând copiii acelei comunităţi. Prima etapă a acestui program de dezvoltare comunitară se va derula în intervalul octombrie 2013 – septembrie 2014 și va viza nevoile a 13 comunități defavorizate din județul Dolj, acesta fiind unul dintre județele cu cel mai scăzut nivel de trai din România.

În prima fază a campaniei, cei care doresc să susțină demersul World Vision Romania pot sprijini unul din cei 600 de copii înscriși în program, prin donații lunare de 68 de lei pe site-ul www.worldvision.ro/donator-de-viitor.

Conform filozofiei World Vision, implementarea campaniei se va realiza pe 5 domenii de activități: educație, sănătate, dezvoltare economică, advocacy și dezvoltare spirituală. „Desfășurarea programelor are permanent în vedere transformarea comunităţilor din entităţi pasive, neimplicate, aflate în aşteptarea sprijinului din afară pentru depăşirea situaţiilor dificile, în comunităţi active, implicate, capabile să construiască viitorul propriilor copii”, spune Ana Maria Moţăţeanu, specialist comunicare World Vision România.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.