Poliţia rutieră din nou în acţiune pe drumurile publice

Poliţia rutieră din nou în acţiune pe drumurile publice

846
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

În cursul zilei de ieri, efectivele Serviciului Rutier Dolj au organizat și executat o acțiune pe linia defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor, împreună cu reprezentanţii R.A.R. Dolj

Vizate au fost drumurile naționale și cele europene. Totodată, poliţiştii împreună cu cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au acţionat şi pe linia verificării legalităţii transportului rutier de mărfuri şi persoane şi prevenirea accidentelor cauzate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi în traversarea străzii regulamentar şi de traversările neregulamentare. În ultima vreme tot mai multe accidente au avut loc din cauza lipsei de atenție pe trecerea de pietoni, polițiștii tragând astfel un semnal de alarmă către oameni.

Poliţiştii rutieri au constatat 182 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare totală de 28000 lei. Astfel, au fost aplicate 60 sancţiuni pentru traversări neregulamentare, 12 sancţiuni conducătorilor auto tranport marfă, alte 7 amenzi au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice, iar 17 soferi au fost sancţionaţi pentru neacordare de prioritate pietonilor.
Deasemenea, 21 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.



5 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1771

    da,erau la panda la trecerile de pietoni

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1612

    Stateau ca gusterii..

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    702
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Stateau ca gusterii..

    in boscheti

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    718

    Asemenea actiuni ar trebui efectuate zilnic si in toate zonele ,,fierbinti,, ale orasului. Iar soferii vinovati nu ar trebui alesi dupa ,,valoare”, ci dupa vina iar politia sa actioneze fara ,,mila”(a se citi mita).

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  5. #5
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1789

    pe noi tata.vine iarna nu au bani de caldura militienii?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.