Delegație craioveană în vizită la un investitor turc

Delegație craioveană în vizită la un investitor turc

1.012
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O delegație craioveană formată din primarul Lia Olguța Vasilescu, Marin Nicoli – directorul Parcului Industrial Craiova, și Cristian Diaconeasa – Consulul României pe probleme economice la Istanbul, se află azi, 22 octombrie, la sediul firmei Eti Gida Sanayi ve Ticaret A.Ș.

Societatea turcă va investi în deschiderea fabricii de la Craiova (prima din afara Turciei) aproximativ 30 milioane de euro și va angaja la Craiova 350 de personae. Produsele ETI se vând acum în 155 000 magazine tradiționale din Turcia, în 17.000 de magazine din școli și universități și în peste 7.000 de supermarketuri, iar producția este exportată în țări din Orientul Mijlociu, fosta URSS, SUA, Australia și Uniunea Europeana, printre care și România. Societatea Eti Gida Sanayi ve Ticaret A.Ș are în prezent peste 6000 de angajați în Turcia și este lider de market pentru produse de panificatie, deținând aproximativ 40 la sută din piață, cu vânzări de 1 miliard de dolari în 2013.

Compania Eti Gida Sanayi ve Ticaret A.Ş din Turcia a derulat pe parcursul a patru luni un program de prospectare în vederea extinderii activităţii în zona Uniunii Europene. După mai multe vizite în diverse locuri din România şi după mai multe întâlniri cu primarul Lia Olguța Vasilescu, echipa managerială a firmei turceşti a decis amplasarea fabricii în Parcul Industrial Craiova.

Firma Eti Gida Sanayi ve Ticaret A.Ş a deschis deja o filială în Romania sub denumirea Eti European Food Industries S.A., al cărei sediu social a fost stabilit în clădirea Incubator de Afaceri din Parcul Industrial Craiova.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    745

    S-a laudat ca ”o sa vina un turc si o sa investeasca intr o fabrica de 30 mil de euro”,mai pe direct,o va vina un turc si o sa ne umple de rahat….Dar specific largutzei,nu stie nici ea cine este acest investitor turc,de aceea il cauta prin tara rahatului

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1796

    banii mei banii mei ce-am facut dne cu ei.
    i-am baut la resita cu olguta mea.
    nebuno ai depasit granitele?

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    748
    Citat Mesaj initiat de niculicitavi
    banii mei banii mei ce-am facut dne cu ei.
    i-am baut la resita cu olguta mea.
    nebuno ai depasit granitele?

    ))))))))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.