CCS Craiova: Actorii de la „Face Act” pun în scenă spectacolul „Pacea...

CCS Craiova: Actorii de la „Face Act” pun în scenă spectacolul „Pacea cu zmeii, poveste de adormit adulţii”

822
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Trupa de teatru „Face Act” a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova susţine, în premieră, spectacolul „Pacea cu zmeii, poveste de adormit adulţii”.

Spectacol, care va avea loc vineri, 25 octombrie 2013, face parte din proiectul studenţesc „Ministagiune de toamnă” desfăşurat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în perioada 1 octombrie – 28 decembrie 2013.

„Pacea cu zmeii, poveste de adormit adulţii” este inspirată din poveştile copilăriei cu prinţi şi prinţese, numai că în acest caz personajele sunt aduse în zilele noatre, castelul s-a transformat într-o garsonieră iar numele de Făt Frumos nu mai este suficient pentru a plăti facturile.

Principalul scop al acestui spectacol este acela de a educa tinerii să îşi clădească viitorul pe valori corecte şi să conştientizeze nevoia de cultură care se manifestă în orice societate.
Spectacolul se va desfăşura vineri 25 octombrie de la ora 20:00 în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova. Intrarea este liberă.

Pacea cu zmeii, poveste de adormit adulţii” este o comedie modernă. Povestea se desfăşoară în jurul lui Făt Frumos, acum şomer, care nu doreşte să accepte realitatea. Conflictele şi situaţiile în care sunt puse personajele dau savoare acestei piese.”, a declarat actriţa Mirela Găman, coordonator Face Act.

Casa de Cultură a Studenţilor Craiova este o instituţie care oferă studenţilor foarte multe oportunităţi. Şi acest spectacol este o dovadă că la C.C.S. Craiova se organizează evenimente culturale cu şi pentru studenţi.”, a declarat Ionuţ Dumitrache, director C.C.S. Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.