Dolj: Peste 200 de amezi, aplicate de Poliţie pentru viteză excesivă şi...

Dolj: Peste 200 de amezi, aplicate de Poliţie pentru viteză excesivă şi defecţiuni tehnice

482
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu agenţi ai Biroului Rutier Craiova şi reprezentanţi I.S.C.T.R. au organizat şi executat, ieri o acţiune pentru verificarea în trafic a stării tehnice a autovehiculelor destinate transportului public de mărfuri şi persoane. Pe de altă parte, oamenii legii au ochit şi şoferii care calcă prea tare pedala de acceleraţie. Spre exemplu, MĂDĂLIN S., de 25 de ani, din Coţofenii din Dos, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti cu viteza de 104 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate 185 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 32.380 lei. Pentru defecţiuni tehnice au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, 16 amenzi au aplicat poliţiştii pentru neacordare prioritate pietonilor, 51 pentru traversări neregulamentare, iar alte 31 amenzi au fost aplicate pentru viteză neregulamentară.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 19 permise de conducere.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1780

    moama iar au facut efort rutierii?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.