Craiova: Grup infracţional specializat în contrabandă cu ţigări aduse din Egipt şi...

Craiova: Grup infracţional specializat în contrabandă cu ţigări aduse din Egipt şi Grecia, destructurat

1.354
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Membrii grupării, coordonaţi de o femeie şi soţul acesteia, cetăţean egiptean, au introdus în România, prin intermediul a cinci persoane, ţigări de contrabandă din Egipt şi Grecia. Alţi doi suspecţi s-ar fi ocupat de comercializarea şi distribuirea, către alţi vânzători din Craiova, a ţigaretelor. Pachetele netimbrate erau comercializate cu sume cuprinse între 8 şi 10 de lei pachetul.

Locuinţele membrilor grupării infracţionale din Craiova, suspectată că ar fi introdus în ţară, pe cale aeriană, peste 3.000.000 de ţigarete de contrabandă au fost percheziţionate ieri de poliţiştii Serviciului Poliţiei Transporturi Aeriene „Henri Coandă” din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti – I.G.P.R. În urma acestora, au fost ridicate 26.000 de ţigarete de contrabandă. Totodată, alţi trei membri au fost depistaţi în timp ce introduceau ilegal în ţară 56.800 de ţigarete. Cei trei suspecţi au fost conduşi la audieri, la sediul Secţiei Poliţiei Transporturi Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1815

    auzi afacere.si noi muncim pt 1 paine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.