CAO: Se oprește apa pe Calea București

CAO: Se oprește apa pe Calea București

593
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, în ziua de miercuri 30 octombrie 2013, între orele 10:00 – 14:00, în Cartierul Calea Bucureşti, în zona deservită de Punctul Termic nr.11.

Motivul întreruperii este efectuarea unor lucrări de deviere a unor conducte de oţel cu diametrul nominal de 150 mm şi 200 mm, care traversează terenuri proprietate privată şi, în plus, înregistrează un grad avansat de uzură fizică şi nu mai prezintă siguranţă în exploatare.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Petre Ispirescu, Strada Vasile Alecsandri, Strada Fraţii Goleşti, după cum urmează:

« Blocurile E1 – E16;

« Blocurile F1 – F14;

« Blocurile H1, H2, H3;

« Blocurile G1 – G6;

« Blocurile A11 – A20;

« Şcoala Gimnazială nr.21 „Gheorghe Ţiţeica” – Calea Bucureşti;

« Punctul Termic nr.8 Calea Bucureşti;

« Punctul Termic nr.11 Calea Bucureşti;

« Punctul Termic nr.5 Calea Bucureşti;

« Punctul Termic nr.9 Calea Bucureşti;

Nu sunt afectate casele particulare.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.