Şoferii indisciplinaţi, amendaţi

Şoferii indisciplinaţi, amendaţi

757
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier au desfășurat acțiuni specifice, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.100 lei, a fost reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare. Au fost controlate 57 autovehicule fiind legitimate 61 persoane.

Astfel, 13 sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 8 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă,  1 conducător  auto a fost sancţionat pentru diferite defecţiuni tehnice constatate si 8 sanctiuni au fost aplicate pentru lipsa documentelor.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.