Festivalul Național Studențesc UNIFEST la Craiova

Festivalul Național Studențesc UNIFEST la Craiova

530
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Distracție gratis, nu degeaba pentru studenții olteni!
Uniunea Studenţilor din România are deosebita plăcere de a vă aduce la cunoştinţă organizarea celei dea XII-a ediţii a Festivalului Național Studenţesc „UNIFEST”. Acesta va avea loc între 4-15 noiembrie 2013, în Craiova. Manifestarea este realizată în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Casa de Cultură a Studenților Craiova, Direcția Județeană de Tineret și Sport, Asociația „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”.
Festivalului Studenţesc „UNIFEST”, este organizat de Organizaţia Studenţilor Farmacişti (OSFC), Societatea Studenţilor Medicinişti (SSMC), Societatea Studenţilor Stomatologi (SSSC), Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Stiinte Sociale(ASFIG), Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (ASFEAA), Asociația Tineretului ONU – filiala Craiova, EESTEC Craiova.
Uniunea Studenţilor din România, oferă o nouă dimensiune acestui eveniment, organizat la nivel naţional, în 17 centre universitare, festivalul fiind organizat de studenţi şi pentru studenţi.
Programul activităţilor desfășurate în perioada Festivalului Studențesc UNIFEST include: testarea gratuită a glicemiei în universitate, Campanie de informare privind sănătatea dentară, Campanie de donare de sange, Campania Un măr pentru o țigară, Seminar Regional pe Tineret, Campionate sportive, bilete la teatru, filarmonica și muzee, traininguri din sfera dezvoltării personale, concursuri și petreceri tematice pentru studenți.
Programul complet al activităților îl puteți găsi pe site-ul www.unifest.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.