CCS Craiova: Show de excepţie al trupei de teatru „Face Act”

CCS Craiova: Show de excepţie al trupei de teatru „Face Act”

904
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Trupa de teatru a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova a încântat publicul cu un spectacol inedit susţinut marţi.

Spectacolul a fost unul diversificat, Ioana – membră a trupei de teatru Face Act, a dat startul acestui eveniment prin recitarea unei poezii. Versurile recitate pe parcursul evenimentului au fost compuse de Radu, un alt membru al trupei.

În afară de interludiile lirice, spectatorii au mai avut parte de muzică si de un antrenant spectacol de improvizație, acesta fiind împărțit în mai multe momente. Publicul a luat parte la unul din momente oferind bilețele cu replici, iar improvizatorii au trebuit să creeze o poveste în jurul acelor replici fără să le citească înainte. Coordonatorul de joc si cel care le-a pus bețe în roate actorilor a fost Mihai Dișa.

Înainte de a se termina seara, cântărețele Ștefania, Mihaela si Alina și-au unit forțele, spre deliciul auditoriului, cântând piesa „Disturbia” de la Rihanna.

Specatacolul de marți seara a fost o provocare atât pentru trupă cât și pentru spectatori. În cadrul exercițiilor de improvizație am provocat publicul să construiască spectacolul. Temele si personajele cerute au fost îmbinate cu puțină muzică, puțină poezie și astfel a ieșit un art show interactiv„, a declarat Mirela Găman, coordonator Face Act.

Show-ul a făcut parte din proiectul cultural „Art Show” desfăşurat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova din dorinta de a pune in valoare tinerii talentați ce activează în cadrul instituției.

Evenimenul a avut loc în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților din Craiova, într-o atmosferă cu tema Halloween : lumânări, personaje de poveste si efecte sonore înfricoșătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.