„Mozart Rocks”: Spectacol inedit al Filarmonicii Craiova

„Mozart Rocks”: Spectacol inedit al Filarmonicii Craiova

769
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Filarmonica „Oltenia” a susținut aseară, concertul de rock simfonic „Mozart Rocks” la Sala Polivalentă din Craiova, în fața a 4500 de oameni.

Mozart Rocks a reunit alături de orchestra Filarmonicii soliști ca Dan Helciug și Paula Seling. Jocurile de lumini, sala încăpătoare și invitații nerăbdători au creat o atmosferă minunată pentru spectacolul pus în scenă de inițiatorul Mozart Rocks în România, managerul proiectului Constantin Teodorescu.
„În anul 2006 am auzit pentru prima dată simfonia a V-a cântată cu o chitară electrică, atunci am realizat că avem şi noi solişti şi instrumentişti de valoare şi putem realiza concerte de rock simfonic deosebite. Am început timid şi am ajuns la acest spectacol care a fost cel mai mare, cel mai bine organizat şi cu cel mai numeros public. Mergem pe acest drum şi mai departe, venim şi la Craiova, publicul cere astfel de evenimente” a mai adăugat acesta.

La acest spectacol a participat și edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, aceasta declarând că Mozart pe influențe rock a impresionat-o până la lacrimi. „A fost un spectacol minunat, am trecut prin toate stările emoţionale posibile. Mi-au dat lacrimile când a cântat Paula Seling, am avut fluturaşi în stomac, apoi s-a zbârlit pielea pe mine. De fiecare dată a fost un moment unic, au fost două voci minunate, Dan Helciug si Paula Seling, chitariştii au fost deosebiți, acelaşi lucru putem spune și despre Filarmonica Oltenia, care este de departe una dintre cele mai bune”, a declarat Olguța Vasilescu.

Oamenii veniți la concert s-au declarat încântați de această oportunitatea pe care au avut-o, aceea de a asculta muzica lui Mozart dar și alți artiști cum ar fi Strauss, Bizet, Beethoven, Carl Orff, iar piesele rock au fost de Pink Floyd, Led Zeppelin , Nightwish, Queen, The Beatles, Deep Purple
Sursa poze: facebook.com



5 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     31-07-2008
    Locatie
     jossakin vaan tanne
    Mesaje
    224

    De-a dreptul superb!

    Your kingdom is of emptinessInvisible empire of illusionThere's no majesty in your empty wordsYour ideology - self delusionRevisionism is the futureSo let's hail the same old dawnKneel before the same old orderYou're no kings - only pawnsYou're waiting for tomorrow,Well, tomorrow never comes.Ha, you're waiting for your new dawn, So sad to say there isn't one..!
  2. #2
    Helper
    Data de inscriere
     20-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2179

    Super spectacolul, dar cel putin eu nu prea am auzit mare lucru cand au cantat Dan Helciug si Paula Seling. Vocile se auzeau extrem de incet si erau acoperite total de sunetul instrumentelor. Ce s-a auzit, in schimb, a fost de nota 10

  3. #3
    Der fliegende Holländer
    Data de inscriere
     17-11-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    1660

    Super concert. Am exact aceeasi obiectie cu sonorizarea, au fost momente in care erau complet acoperiti de orchestra.

    a€œReligion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful.a€ -Seneca
  4. #4
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    1009

    Felicitari organizatorilor.
    Cu timpul se vor remedia micile inconveniente. Totul este sa fie sustinuti !

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  5. #5
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1077

    E concert … si cel mai infect lucru la acest concert a fost sunetul … nu cred ca am auzit 2 note de la Paula Seling …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.