Antrenorul Andelko Mandic a demisionat de la SCM U Craiova. Toma: „Prefer...

Antrenorul Andelko Mandic a demisionat de la SCM U Craiova. Toma: „Prefer să plece trei jucători şi să rămână Mandic”

1.105
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul principal al echipei masculine de baschet a SCM U Craiova şi-a anunţat, în urmă cu câteva momente, demisia. El a precizat că decizia îi aparţine în totalitate. Interimatul va fi asigurat de secundul Milan Nisic. Team-managerul echipei, Marius Toma, a declarat că vinovaţi de jocul slab din ultimele partide sunt o câţiva dintre jucători – însă nu a dat nume – care au ajuns să se creadă „vedete” şi au început „să pună frână” în timpul meciurilor, caracterizând prestaţiile acestora ca fiind „egoiste” şi „autosuficiente”. „Nu Mandic este vinovat”, a apreciat Toma. Potrivit acestuia, pe filmările din timpul antrenamentelor se vede clar cum decurge jocul şi cine nu mai aplică tacticile în timpul meciurilor oficiale.

Este decizia mea. Nu am fost presat de nimeni de la Club. Motivul pentru care am luat această hotărâre, nu vine neapărat ca urmare a meciului cu Clujul, hotărârea o luasem deja. Mă simt responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat cu jocul echipei în general. Sper ca jucătorii să înţeleagă situaţia„, a declarat Mandic.

Sunt puţin tulburat de decizia pe care Andjelko Mandic a decis să o ia, dar recunosc că nu m-a luat chiar prin surprindere„, a afirmat Marius Toma, team-managerul echipei.

Marius Toma a mai declarat că a încercat să-l convingă să rămână la echipă, însă Mandic este de neclintit. „Este încăpăţânat, nu am reuşit să-l conving. Eu consider că nu el este vinovat„, a opinat acesta.

Această autosuficienţă şi egoism – anumiţi jucători se cred deja vedete ale oraşului – au creat o anumită stare în interiorul echipei. Ei (jucătorii n.r.) au tras frâna de mână, ei nu s-au mai apărat în jocurile pe care le-aţi văzut. Se pare că această „cocoloşire” pe care am făcut-o cu ei s-a întors împotriva noastră. Aşa cum am anunţat, contează echipa, oraşul, nu numele jucătorilor. Orice jucător care va greşi nu va mai evolua aici. (…) Unii jucători de talie internaţională sunt nemulţumiţi că uneori trebuie să stea pe bancă”, a mai explicat Toma. „Prefer să plece trei jucători şi să rămână Mandic. (…) Ei (jucătorii n.r.) au această lăcomie de joc, această dorinţă de a juca numai ei, iar antrenorul Mandic nu este un antrenor care-şi face treaba cu biciul. Acest lucru a fost speculat de către ei„, a adăugat team-managerul.

Unii jucători au dat satisfacţie la alte echipe, iar la noi nu joacă. În acest moment, ei stau pe o gheaţă foarte subţire„, a mai afirmat Toma.

Dacă decizia mea este bună sau greşită, timpul o va arăta„, a conchis Andjelko Mandic.

Nu accept această decizie a lui Andelko, dar nu am ce să fac. Nu am sunat pe nimeni altcineva, nu am contactat pe nimeni pentru a-l înlocui pe Mandic, nu sunt pregătit în acest moment să iau nişte decizii„, a mărturisit Toma.

„Maric este un jucător care a greşit mult, dar are şi părţile lui bune” – Marius Toma.

Dacă nu vor asculta de secund, vor pleca unul câte unul jucătorii, cu referat făcut – Marius Toma



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    339

    bine!

  2. #2
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    4792

    Se alege prafu’ si de astia

  3. #3
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    1011

    Sa-i cumpere Mititelu…

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1076

    Chiar imi pare rau ca pleaca … sunt uni jucatori care stau in plus dar el se vede ca si-a dat toata silinta … si nu il inteleg dece vrea sa plece … poate ca are o oferta mai buna si acum profita … eu chiar nu il inteleg pe omu asta …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.