Prima ediție a Festivalului de Teatru „Mereu Tânăr” inaugurată la Bibiloteca Județeană

Prima ediție a Festivalului de Teatru „Mereu Tânăr” inaugurată la Bibiloteca Județeană

493
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)


Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a inaugurat, marți, 5 noiembrie, prima ediție a Festivalului de Teatru „Mereu Tânăr”.

În incinta bibliotecii, în sala Romanescu, participanții au avut ocazia de a discuta unii cu alții, regizorii trupelor de teatru care vor participa la festival, au relatat împrejurările în care au lansat proiectele de teatru, trupele de amatori fiind compuse din persoane de toate vârstele.

„Inaugurăm un festival care sperăm că se va bucura de larga participare a publicului iubitor de teatru și de artă din Craiova. Ineditul acestei situații, ingredientul forte al festivalului pe care îl organizăm este reprezentat de componența trupelor de teatru din Brăila, Piatra Neamț, București și Craiova. Toți cei care vor urca pe scenă se află la vârsta senectuții, a înțelepciunii, fiecare dintre ei aducând un plus de neobișnuit, de originalitate și, deloc surprinzător, de energie în rolurile pe care le interpretează. În organizarea acestui eveniment, ca și în multe alte rânduri, am beneficiat de sprijinul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, un bun administrator de județ preocupat în cel mai înalt grad de manifestările culturale și artistice din Craiova. Festivalul de Teatru „Mereu tânăr” este unul din evenimentele pe care le pregătim în vederea desemnării orașului nostru, Craiova, drept Capitală Culturală Europeană – 2021”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.