Craiova: Şoferul unui microbuz, furat de doi copii în cartierul Romaneşti

Craiova: Şoferul unui microbuz, furat de doi copii în cartierul Romaneşti

1.215
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Doi minori de etnie romă i-au furat unui şofer de microbuz care face transport de persoane 1.700 de lei. Banii – din încasăriile pe bilete – se aflau într-un rucsac, pe bancheta din faţă. Copii au profitat de faptul că bărbatul a coborât să cumpere ceva de la un magazin din zona Romaneşti, fără să încuie uşile autovehiculului, şi au acţionat.

Furtul a avut loc în seara zilei de 23 octombrie a.c., ieri fiind prinşi autorii, doi minori în vârstă de 10, respectiv 11 ani, ambii din Craiova. Şoferul, un bărbat de 50 de ani, din Bratovoieşti, a parcat microbuzul Mercedes în faţa unui magazin, însă nu a încuiat maşina. Minorii, care au observat că şoferul nu a asigurat uşile, au profitat de moment şi au sustras, de pe bancheta din faţă, rucsacul în care se aflau documente personale şi suma de 1.700 de lei.

Cei doi minori au fost prinşi, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 25% și predat părții vătămate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat„, a precizat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



5 COMENTARII

  1. #1
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    4802

    Ar trebui impuscate ciorile

  2. #2
    Gamer
    Data de inscriere
     16-08-2007
    Locatie
     1 MAI
    Mesaje
    486

    Scoala de corectie si reeducare frate, nu ca-i prindem recuperam paguba si le dam drumul. Vad tot mai multe cazuri cu acesti copii de etnie roma.

    Yo!
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     10-01-2013
    Mesaje
    28

    sunt satul de tiganii , ar trebui inpuscatii , eu as faceo fara pic de milaa

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    825

    Impuscate toate ciorile………….Unde esti tu ANTONESCU……..ma frate dar natzia asta ingrozitoare pute,pute rau de tot…..

  5. #5
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1703

    Tiganii au ceva in ADN. NU POT FI EDUCATI, CIZELATI, REEDUCATI, CORECTATI..
    TIGANII SE TRAG DIN INDIENI (care dupa parerea mea sunt si aia niste oameni spalati rau de tot pe creier) DAR SUNT MULT MAI RAU DECAT INDIENII.

    Aveti grija la masini la portofele..ca dau iama astia in voi si va lasa lefteri. Aceste specimene de oameni nu merita mila, merita dati la o parte din societate.. sa ma mai lase cu drepturile minoritatilor ca e o majoritate in tara asta care se numeste majoritate ROMANEASCA SI CARE ARE SI EA DREPTURI !! nu numai tiganii.

    Daca fura un copil roman o bombaoana din magazin gaborii se duceau peste masa si peste tacso acasa. LA TIGANI POLITIA LE FACE ORAL.. ca nici nu au identitate si nu au ce sa le faca..

    Si nu le mai spuneti fratilor rromi SUNT TIGANI CE MAMA DRACU!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.