Craiova: Viceguvernatorul BNR vine la „Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti”

Craiova: Viceguvernatorul BNR vine la „Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti”

869
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cristian Popa, viceguvernator BNR, va susţine o conferinţă în cadrul proiectului „BNR – Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti”. Conferinţa va fi urmată de lansarea exerciţiului de Politică monetară „MONETA”.

Universitatea din Craiova prin Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor în parteneriat cu Banca Naţională a României(BNR) organizează vineri, 8 noiembrie 2013, ora 11,00, la Sala Albastră din clădirea centrală (A.I. Cuza, nr.13) conferinţa susţinută de dl. Cristian Popa, viceguvernator BNR.

Lansat în anul 2009 ca parte a activităţii de comunicare externă şi sprijinire a educaţiei financiare, proiectul”BNR – Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” se derulează anual în parteneriat cu universităţile din România şi cuprinde prezentări şi sesiuni interactive pe teme economice de actualitate dedicate studenţilor, masteranzilor şi cursanţilor şcolilor doctorale.

De la un parteneriat început în 2009 cu patru universităţi partenere şi 120 de participanţi, proiectul „BNR – Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti” s-a dezvoltat, ajungând astăzi la un parteneriat cu 22 de universităţi şi peste 1.100 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi care au beneficiat de prezentările lectorilor BNR.

Studenţii Universităţii din Craiova, în special studenţii programului de studii Finanţe şi Bănci ai Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor vor participa astăzi, 7 noiembrie 2013, la prezentări ale lectorilor BNR şi la seminarii interactive cu tematică financiară cum ar fi: Repere din istoria BNR, Banca Naţională a României: Obiective, funcţii şi activităţi, Cum analizăm la Banca Naţională a României stabilitatea financiară sau Uniunea Europeană din perspectivă bancară. Aceste activităţi se vor desfăşura la sediul Agenţiei BNR Dolj.

Detalii despre acest proiect de educaţie financiară puteţi afla direct de pe site-ul oficial al Universităţii din Craiova – www.ucv.ro, secţiunea “Evenimente”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1879

    ii invata de mici cum sa le aranjeze din pix?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.