Piesa de teatru „La Chunga” în premieră la Craiova, pe scena Casei...

Piesa de teatru „La Chunga” în premieră la Craiova, pe scena Casei de Cultură a Studenților

589
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Trupa de teatru Theatron a Casei de Cultură a Studenților din Craiova va susține premiera spectacolului „La Chunga”. Această piesă de teatru a fost scrisă de Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel pentru literatură.

În piesă ne este prezentată o lume complexă, în care cel care vorbește și cel care fantasmează sunt o continuitate fără cenzură, un avers și un revers incondfundabil, precum acele veșminte care se pot îmbrăca pe ambele fețe, așa încât, uneori devine imposibil de spus care este fața și care dosul.

„Piesa „La Chunga” este un labirint de îngeri și demoni, pune întrebări, trezește conștiințe si cred că poate avea un mesaj, iar acest mesaj va determina cel puțin o conștiință să se intrebe: de ce?” a declarat coordonatorul trupei de teatru Theatron, Ștefan Florescu.

Premiera se va desfășura sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților. Intrarea este liberă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.