Craiova: Sens giratoriu provizoriu, la intersecţia străzilor „Calea Bucureşti”, „Tehnicii” şi „Eustaţiu...

Craiova: Sens giratoriu provizoriu, la intersecţia străzilor „Calea Bucureşti”, „Tehnicii” şi „Eustaţiu Stoenescu”

570
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sensul giratoriu de la intersecţia Str. Calea Bucureşti cu Str. Tehnicii şi cu Str. Eustaţiu Stoenescu va deveni funcţional din ziua de 11 noiembrie 2013.

Conform reprezentanţilor municipalităţii, într-o primă etapă, sensul giratoriu va fi construit din balize direcţionale din material plastic şi va avea caracter provizoriu.

Dacă soluţia se dovedeşte oportună şi va conduce la fluidizarea traficului în această zonă, să fie intreprinse demersurile legale pentru amenajarea în această intersecţie a unui sens giratoriu permanent„, după se arată într-o informare a Primăriei Craiova.



3 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     12-07-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    638

    ) o sa avem un oras plin de sensuri giratorii … pacat ca majoritatea nu sunt foarte civilizati si intra ca ciobanii in ele …

    Ym:Al3xxxinho
  2. #2
    Helper
    Data de inscriere
     17-03-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    173

    Locuiesc in Lapus, sunt sofer de 12 ani trec aproape zilnic prin intersectia respectiva fie pe jos fie cu auto.
    Cine a gindit amplasarea unui giratoriu acolo este bolnav cu capul sa se duca sa se trateze sau si mai bine sa fie dus fortat.
    Este aberant sa blochezi traficul de intrare/iesire din oras cu giratoriu pentru ca domnii taximetristi nu reusesc sa iasa la stinga prin intersectie in 1 minut la ora de virf.
    Rog frumos „geniile” de la sistematizarea circulatiei sa mute statia de taxi pe sensul opus si in felul acesta intersectia se va fluidiza fara probleme traficul dinspre strada Tehnicii fiind redus iar taximetristii intrand in trafic pe bulevardul Decebal.

    UNIX is user friendly. It's just selective about who its friends are.
  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1908

    am trait sa vad si asta.cate zile tine?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.