Craiova: 549 de studenţi medicinişti se pregătesc pentru examenul de rezidenţiat

Craiova: 549 de studenţi medicinişti se pregătesc pentru examenul de rezidenţiat

976
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Concursul național de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie vor avea loc pe 17 noiembrie, concursul urmând a se desfășura în centrele universitare București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș, Timișoara.

Potrivit site-ului Ministerului Sănătății, la Craiova s-au înscris 549 de candidaţi, care pot opta pentru rezidențiat pe loc sau rezidențiat pe post.

În total, Ministerul Sănătății a scos la concurs 3.026 de locuri pentru toate specializările în toate centrele universitare, la care se adaugă alte câteva sute la posturi pentru rezidențiat.

Conform reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, tematicile concursului de rezidențiat și bibliografia aferentă valabile pentru sesiunea noiembrie 2013 nu s-au modificat față de cele din sesiunea anterioară. Acestea diferă pe domenii și sunt avizate de Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentiști din România, respectiv Colegiul Farmaciștilor din România, aprobate de ministrul Sănătății.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1905

    succes viitorilor doctori.grija mare sa nu deprindeti metehnele batranilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.