Trupa de teatru Theatron a încântat publicul cu piesa Chunga

Trupa de teatru Theatron a încântat publicul cu piesa Chunga

819
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Trupa de teatru Theatron a Casei de Cultură a Studenților Craiova a încântat publicul prezent în Sala Mare, cu piesa de teatru „Chunga” scrisă de Maria Vargas Llosa.

Piesa este o lume complexă, ce se petrece în jurul Chungăi, o femeie care deține un bar pentru oameni săraci, de condiție îndoielnică, la periferia unui mic oraș din Peru.
Într-o seară Iosefino, unul dintre obișnuiții localului și un plasator de fete pentru bordelul „Casa verde”, intră însoțit de Meche, ultima sa cucerire. De-a lungul nopții, Iosefino pierde la zaruri toți banii și o amanetează pe Meche Chungăi să poată juca în continuare.
amanetează pe Meche, Chungăi. Cele două femei își petrec noaptea împreună în camera Chungăi de lângă bar, iar după acea noapte Meche dispare și de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

In spatele acestor aparențe, se descoperă o lume dură în a cărei singură prezență existențială este sărăcia și lipsa de educație. Singura lor plăcere este alcoolul și apoi proiecția viselor lor intr-o fantezie.

Din distribuția spectacolului au făcut parte actorii Nicoleta Lăzărescu, Anamaria Mihai, Paul Cucu, Ștefănită Diaconescu și Andrei Stanciu. Regia i-a aparținut lui Ștefan Florescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1901

    zicem ca nu avem timp.dar nici nu mai vrem.sedentarismul n-e va ucide

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.