Marcea: „Singura legătură dintre directoarea Direcţiei Agricole Dolj cu agricultura este o...

Marcea: „Singura legătură dintre directoarea Direcţiei Agricole Dolj cu agricultura este o vacă văzută într-o poză”

1.093
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Declaraţia consilierului judeţean Marcel Marcea a fost făcută astăzi, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Dolj, pentru aprobarea unuor hotărâri privind reabilitarea pistei Aeroportului Internaţional din Craiova, cu o investiţie de circa 24 de milioane de euro. Ajunşi la capitolul „Diverse”, Marcea a cerut unele informaţii legate de o altă hotărâre a CJ Dolj, propusă în urmă cu circa două luni, privind modificarea preţurilor la produsele agricole, în contextul în care producţia de grâu, la hectar, a fost una bună, fapt care a dus, însă, la scăderea preţurilor

Nemulţumit că timpul a trecut, iar hotărârea cu pricina a fost dată uitării, circuitul ei birocratic fiind unul încâlcit, alesul judeţean Marcea a ţinut să-şi exprime punctul de vedere faţă de expunerea făcută de directoarea Direcţiei pentru Agricultură Dolj, Delia Filimon (foto), referitoare la preţurile cerealelor, în care nu a prea reuşit să clarifice care este preţul exact al grâului.

Părerea mea proprie şi personală este că singura legătură dintre directoarea (Delia Filimon n.r.) Direcţiei Agricole Dolj şi agricultură este că a văzut vaca doar într-o fotografie„, a opinat Marcea.

Întrebată ce părere are despre afirmaţia consilierului, directoarea de la agricultura doljeană a contracarat, apreciind că el „poate se pricepe la avioane, nu la agricultură”.

Ce treabă are Marcel Marcea cu agricultura? De când se pricepe Marcel Marcea la agricultură?! Hotărârea respectivă o dă Consiliul Judeţean şi nu Direcţia Agricolă. Dacă el nu ştie mersul lucrurilor, e păcat, habar nu are despre ce vorbeşte. Nu mă interesează remarcile lui Marcel Marcea, eu nu mă cobor la nivelul lui. Câinii latră, caravana trece. Dacă eu mă cobor la nivelul lui, vorbind despre agricultură, înseamnă că îmi bat joc de munca mea de 40 de ani. El poate se pricepe la avioane, la altceva, dar la agricultură să ne lase în pace„, ne-a declarat Delia Filimon, directoarea Direcţiei Agricole Dolj.



3 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1882

    interesanta parere

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    764

    Mai tare era daca spunea, ca de fapt a vazut vaca doar in oglinda.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1944

    lasati preturile fratilor caci lumea oricum moare de foame.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.