Craiovean reţinut pentru că a furat acumulatorul unei bormaşini dintr-un hipermarket

Craiovean reţinut pentru că a furat acumulatorul unei bormaşini dintr-un hipermarket

563
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bărbatul de 36 de ani a ajuns pe mâinile poliţiei după ce agenţii de pază ai hypermarket-ului au sesizat că acesta a sustras bunuri din incinta magazinului.

Poliţiştii Secţiei 5 l-au identificat pe Iancu Marin, care a sustras, ieri, în jurul prânzului, un acumulator de la o bormaşină electrică, care valoarează 1.045 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, bunul fiind restituit reprezentanţilor societăţii.

„Împotriva autorului s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, fiind introdus arest. Astăzi, 15 noiembrie 2013, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Update: Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis, în urma cu puţin timp, mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru marin Iancu, în sarcina sa fiind reţinută comiterea infracţiunii de furt calificat.



5 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1940

    saracu.daca al lui nu mai era bun ce sa faca?

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1894

    jenant,dosar penal pt mai nimic

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    276

    Omu cand e prost…Iei penal pentru un cacat de acumulator, intr-adevar este scump dar incerci altceva, cauti in targ, second vezi cum rezolvi.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    189

    A furat acumulatorul-retineti!-nu toata bormasina!Daca toata bormasina costa 10 milioane,cit putea sa coste numai acumulatorul?Genul asta de oameni se duc la inchisoare.Daca ar fi furat miliarde,cu complicitatea unora si altora de prin zona politicului,n-ar mai fi fost vreo problema.Atunci,domnii judecatori n-ar mai fi emis mandate de arestare,pentru ca n-ar fi prezentat pericol public.Ma intreb cam ce fel de pericol public putea sa prezinte hotul unui acumulator de bormasina?
    Fara sa mai punem la socoteala ca la cei de mai sus(hotii cei mari),nu se mai pune problema recuperarii prejudiciului.

  5. #5
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1733

    ^ @ abram si titanii mai cad din cer cateodata… sper sa vina o noua generatie in justitie sa dea cu ei de pamant..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.