CCS găzduiește Festivalul de Poezie „Alexandru Macedonski”, prezent la cea de a...

CCS găzduiește Festivalul de Poezie „Alexandru Macedonski”, prezent la cea de a III a ediție

607
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Festivalul de Poezie „Alexandru Macedonski”, prezent la cea de a III a ediție, va avea loc în perioada 15 – 17 noiembrie, organizat în incinta Casei Studenţilor din Craiova. Este format dintr-un concurs de grupaje de poezie, lecturi, dezbateri. Pot participa autori care nu au depășit vârsta de 27 de ani și care nu sunt membrii Uniunii Scriitorilor.

Concurenții au putut trimite poeziile în nr. de 7 maxim 10 rânduri, în câte trei exemplare în sistem motto, până la data de 5 noiembrie. Juriul concursului compus din profesori universitari, tineri scriitori si poeţi craioveni a selectat din peste cele 30 de plicuri primite laureaţii din acest an, care vor participa la festivitatea de premiere şi la activităţile din cadrul festivalului.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate astfel: Marele premiu „ Alexandru Macedonski ” – 600 lei, Premiul I – 400 lei, Premiul II – 300 lei x2, Premiul III – 200 lei x2. Invitații speciali în acest an vor fi: Rita Chirian (președintele Uniunii Scriitorilor din Sibiu), Ariana Bălașa, Gabriela Gheorghișor, Daniela Micu, Luiza Mitu, Ionel Ciupureanu, Aurelian Zisu, Mihai Ene, Gabriel Nedelea.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2013
    Mesaje
    0

    Foarte dubioase Concursurile de literatura din Craiova. De la regulile care se schimba pe parcurs (in anuntul oficial se specifica limita de varsta undeva la 30 de ani) pana la “premiantii cu renume”, aici intrand si festivalul traian demetrescu (din pacate fortat de renumele pe care l-ati dat festivalului in ultimii ani sunt nevoit sa scriu cu litere mici!)! Vai si amar, deja sunt cativa ani de cand sta “in picioare” aceasta practica. Felicitari!!! Sunt printre putinele festivaluri cu o practica dubioasa din tara! RUSINE!!!!Sa nu mai spun ca era specificat in documentul oficial “organizatorii isi rezerva dreptul ca in locul sumelor sa ofere premii in produse avand contravaloarea aferenta”, care de altfel este o practica josnica, “produsele” fiind probabil sau mai mult ca posibil carti ale organizatorilor sau ale celor care au colaborat cu organizatorii festivalului, facandu-si “renume” pe spatele acestui mare poet, prozator, dramaturg și publicist ROMÂN!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.