Alegeri la şefia PDL Dolj, cu preşedintele Vasile Blaga la prezidiu

Alegeri la şefia PDL Dolj, cu preşedintele Vasile Blaga la prezidiu

858
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La această oră, membrii PDL Dolj se pregătesc să-şi aleagă viitoarea conducere, în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean pentru alegerea Biroului Permanent Judeţean, respectiv a preşedintelui, a vicepreşedinţilor, respectiv a secretarului general. Nu sunt aşteptate surprize în urma votului exprimat de cei 460 (din 565 în total) de membri prezenţi la Casa de Cultură a Studenţilor. Practic este vorba de o reconfirmare a liderilor Marian Jean Marinescu, ca preşedinte; Ştefan Stoica, respectiv Constantin Dascălu în funcţiile de prim-vicepreşedinţi, şi Daniel Drâgnei, ca secretar general. La eveniment este prezent însuşi preşedintele partidului, Vasile Blaga.

 

„Sunt singurul candidat. Mă cunoaşteţi de multă vreme, ştiţi principiile mele: dialog, transparenţă, disciplină si muncă sau implicare. Eu vreau să conduc în continuare”, s-a autocaracterizat Marian Jean Marinescu.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1936

    sunt mancati.nici blaga nu ii mai ajuta

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3988

    Blaga pe la DNA nu treci?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.