Vasile Blaga, la Craiova: „Îi mulţumesc lui Radu Berceanu”

Vasile Blaga, la Craiova: „Îi mulţumesc lui Radu Berceanu”

561
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Întrebat dacă mai ţine legătura cu fostul său coleg de partid, Radu Berceanu, Vasile Blaga a mărturisit, astăzi, la Craiova, că legătura dintre ei este una foarte apropiată şi că şi-ar dori să fie din nou activ politic.

„Mă întâlnesc foarte des cu domnul Berceanu, chiar dacă dânsul activează acum în zona privată, mă sfătuiesc de foarte multe ori cu domnia sa, are o mare experienţă şi administrativă şi politică. Eu mi l-aş dori, din nou, mai activ politic, dar asta va trebui să decidă Radu, pentru că acum e şi el bunic, ca şi mine, are şi el probleme, dar sper să revină mai aprope… nu aproape de noi, pentru că e foarte aproape de noi, ci mai prezent în viaţa publică românescă”, a răspuns Blaga.

De altfel, în cadrul prelegerii dinaintea alegerilor de astăzi, preşedintele PDL Vasile Blaga i-a mulţumit lui Berceanu, fost preşedinte al PDL Dolj, pentru modul în care a condus organizaţia judeţeană. „Sunteţi organizaţia care aţi fost tot timpul lângă mine. (…) Îi mulţumesc foarte mult lui Radu Berceanu, care a lăsat o echipă puternică la Dolj„, a spus Blaga.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1938

    pai da.ne-a cumparat radu pe toti

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1895

    2 hotomani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.