Bechet: Sirieni întorşi din drum, după ce au încercat să ajungă din...

Bechet: Sirieni întorşi din drum, după ce au încercat să ajungă din Liban, în vestul Europei

867
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi cetăţeni sirieni şi-au încheiat brusc aventura prin Europa, după ce au încercat, cu ajutorul unor călăuze, să ajungă într-un stat din vestul continentului. Cei doi au traversat Dunărea, din Bulgaria, cu ajutorul unei ambarcaţiuni de mici dimensiuni, condusă de un cetăţean bulgar. Acesta i-a lăsat pe malul românesc al Dunării, unde au fost depistaţi de patrula poliţiei de frontieră Bechet. Sirienii le-au declarat oamenilor legii că au plecat din Liban în urmă cu aproximativ o lună, pe ruta Turcia – Bulgaria – România şi au plătit 2.000 de dolari fiecare mai multor călăuze, cetăţeni turci şi bulgari, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet i-au depistat pe cei doi în apropierea digului de protecţie al Dunării. După ce i-au legitimat, poliţiştii de frontiera au stabilit că erau cetăţeni sirieni, în vârstă de 41, respectiv 18 ani. Pentru că cele două persoane nu au putut să-şi justifice prezenţa în zonă, agenţii de la frontieră le-au întrerupt călătoria, urmând ca aceştia să fie predaţi autorităţilor de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1976

    bietii oameni.de bine oare pleaca?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.