Lăsaţi oamenii la meci!

Lăsaţi oamenii la meci!

1.603
44
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(23 voturi, media: 4,48)

Modul în care oficialii Clubului Sportiv „Universitatea Craiova” au gândit organizarea meciului cu echipa Fotbal Club „Universitatea Craiova” pare bătaie de joc. Pornind de la cuvintele „suporteri”, „bilete gratuite” şi „comandă online”, totul este confuz şi jignitor. Bâlbâieli, lipsă de orientare, lipsă de respect pentru toţi cetăţenii de rând ai Craiovei, pentru suporterii mici şi mari ai fotbalului în general, pentru reprezentanţii presei locale, pentru cuvântul „fair-play” cu care ar trebui să se identifice şi organizatorii acestui meci al rivalelor locale.

În primul rând, Stadionul „Ion Oblemenco” este un BUN PUBLIC. Este stadionul tuturor cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite şi al copiilor copiilor lor! Nu este nici al CSU, nici al FCU. Este al acelora care vor să participe – organizat – la un eveniment precum meciul dintre cele două echipe ale Craiovei. Or să le confişti acest drept într-un mod care nu denotă altceva decât parşivitate – ce-i drept, o parşivitate deghizată „occidental” – nu face altceva decât să ne convingă de infatuarea, slăbiciunea şi lipsa de profesionalism a conducerii clubului organizator – CS Universitatea Craiova.

Dictatură în democraţie!

Dreptul suporterilor de a susţine oricare dintre cele două echipe nu trebuie îngrădit prin mişmaşuri care nu fac altceva decât să instige opinia publică. Vânzarea biletelor exclusiv online este o metodă de constrângere, demnă de un regim totalitar, nicidecum o vânzare „după modelul occidental” aşa cum a numit directorul sportiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, modul în care CS U a ales să pună la vânzare biletele. Realitatea românească nu poate fi comparată cu cea occidentală: nu avem drumuri ca în Occident, nici servicii ca în Occident, nici salarii ca în Occident, nici stadioane ca în Occident, nici acces la internet ca în Occident, iar lista „occidentală” poate continua. Cum lucrurile nu stau aşa, declaraţia responsabilului CSU este demagogică. În alte condiţii – de normalitate – ideea achiziţionării tichetelor printr-o platformă online poate că ar fi fost una demnă de lăudat.

***

În altă ordine de idei, contactat telefonic, Pavel Badea, preşedintele CSU Craiova, a declarat, astăzi, 20 noiembrie 2013, pentru Craiova Forum, că au fost vândute 1.800 de bilete, plus alte 1.500 „celor care ne-au fost alături până acum”, referindu-se, probabil, la suporterii CS U Craiova care au mai cumpărat bilete online la meciurile anterioare şi sunt deja în baza de date a clubului. Potrivit oficialului, deocamdată nu s-a luat încă o hotărâre asupra vânzării biletelor prin intermediul magazinului oficial al CSU.

Timpul trece! Oamenii vor să vadă fotbal, oamenii vor să meargă pe stadion, oamenii vor să fie trataţi occidental. Pe scurt, OAMENII, CRAIOVENII VOR RESPECT!



44 COMENTARII

  1. #41
    Newcomer
    Data de inscriere
     13-10-2011
    Mesaje
    14

    Eu le-am facut reclamatie la protectia consumatorului pentru ca m-au mintit in legatura cu pretul biletelor: pe site scrie clar ca un bilet costa 5 lei si ei mi l-au vindut cu 15…Au facut bisnita…Sunt curios ce or sa spun astia de la protectia consumatorului

  2. #42
    A%%
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    557

    Doamne, cum scăpăm de ăștia, de toți…??
    Scapă-ne de ei, ca să avem și noi o viață normală și sport si alte elea!

    Ete ce poză superbă:

    http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201311/w728/563731_555013877916239_1844931698_n_05604100.jpg

    Felicitări pentru articol!
    Copii, citiți si nu uitați, iar când o să fiți mari, să fiți corecți , nu proști și răi ca aștia, care se cred lideri în ziua de azi, dar sunt numai niște japițe penale!

  3. #43
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1104

    Nu pot decat sa sper ca … cei care au votat-o pe largutza … sa le para foarte rau in acest moment, de gestul facut …

  4. #44
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1750

    Eu nu cred ca le pare foarte rau.. eu cred ca sunt masochisti..
    Mi-a demolat zilele astea non stopu… acum eu de unde imi mai iau alcool si tigari cand raman fara in noapte.. mda trebuie sa merg vreo 1 km in plus..(evident injurando pe olguta printre dinti in gand )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.