Angajaţiii Ford Craiova au reluat producţia de motoare şi maşini

Angajaţiii Ford Craiova au reluat producţia de motoare şi maşini

768
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Producția de mașini și motoare la uzina de la Craiova a fost repornită, a anunţat joi, 21 noiembrie, directorul general al Ford România, Zoltan Brassai.

În noiembrie, 2.500 de angajați de la secția vehicule au fost trimişi acasă timp de 13 zile lucrătoare, în timp ce la fabrica de motoare luna de lucru al celor 1.400 de angajaţi a fost redusă cu opt zile.

„Producția la Craiova s-a reluat și pentru motoare și pentru mașini. Volumul de producție este de 370 de mașini pe zi, iar la motoare 1.000 de unități. Mașinile pleacă majoritar în Europa, în Europa de Vest, peste 90%. Motoarele produse la Craiova se vând în America, America de Sud, Africa, sunt un produs global”, a spus Brassai, citat de Agerpres.

Întrebat de despre eventuale noi opriri temporare ale producției, în decembrie, mabagerul general al Ford a afirmat că piața este volatilă, iar compania va acționa în funcție de evoluția acesteia.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1995

    e bine.sa aiba si bietii angajati ce pune pe masa de sarbatori

  2. #2
    Mintrubber
    Data de inscriere
     29-11-2005
    Locatie
     around milky way
    Mesaje
    364

    Eu zic sa mai pui inca un ‘i’ la angajatiii, sa fii sigura ca ai scris corect.

    Too many freaks, not enough circuses.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.