Dolj: Donatorii World Vision au îndeplinit visul a o sută de copii...

Dolj: Donatorii World Vision au îndeplinit visul a o sută de copii săraci

907
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

World Vision România anunţă rezultate excelente la doua luni de la lansarea programului „Donator de Viitor”. De la începutul acestei campanii până in momentul de față au fost ajutați peste 100 de copii din diferite comunități defavorizate

Lansat la 1 octombrie, acest program este primul demers de tip „child sponsorhip” din România, prin care organizația le oferă românilor posibilitatea de a contribui la schimbarea destinului unui copil din comunitățile defavorizate. Prima etapă a programului de dezvoltare comunitară se derulează în intervalul octombrie 2013 – septembrie 2014 și vizează nevoile a 13 comunități defavorizate din județul Dolj, acesta fiind unul dintre județele cu cel mai scăzut nivel de trai din România. Toţi cei care doresc să susțină demersul World Vision pot sprijini unul din copiii înscriși în program, prin donații lunare de 68 de lei pe care le pot face aici.

„Reacţia rapidă a oamenilor care au devenit donatori în aceste prime 2 luni ne bucură foarte tare şi ne dă speranţe pentru viitor. Încă avem mulţi copii care merită şansa unei vieţi mai bune. Le multumim tuturor celor care s-au implicat déjà şi îi încurajăm să rămână alături de noi şi să . În egală măsură, le mulţumim celor care ne-au vizitat site-ul, precum şi prietenilor noştri din social media – şi această susţinere contează pentru copiii din programul nostru. Campania Donator de viitor continuă şi în perioada iernii cu noi poveşti de la copiii din comunităţi, a căror viaţă este atât de diferită de cea a copiilor din oraşe. Împreună putem reduce acest decalaj. Îi rugăm pe toți cei care văd acest mesaj să nu rămână indiferenți”, a declarat Cătălin Andrew Popa, director național World Vision România.
Toţi aceşti copii vor beneficia de ajutor în cadrul unui amplu proiect de dezvoltare comunitară ce se derulează pe 5 paliere principale: educație, sănătate, dezvoltare economică, advocacy, dezvoltare spirituală. Până acum 100 de copii au beneficiat de ajutorul donatorilor și astfel au șansa unui viitor mai bun.
Încă 500 de copii din 13 comunități defavorizate din Dolj așteaptă să apară câte un donator și pentru ei.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1991

    cred ca toti avem lucruri prin casa nefolositoare noua dar necesare altora.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.