Bobocii Facultății de Litere și Inginerie Electrică și-au făcut „botezul”

Bobocii Facultății de Litere și Inginerie Electrică și-au făcut „botezul”

1.897
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Facultatea de Litere și Facultatea de Inginerie Electrică din Craiova au organizat Balul Bobocilor din toamna anului 2013. Evenimentul face parte din proiectul „Toamna studenţească”, desfășurat la Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, în parteneriat cu ONG-urile studenţeşti.

Gala a fost deschisă pe ritmuri de beatbox, de doi artiști ai Casei de Cultură a Studenților. Publicul a primit foarte bine această reprezentație a tinerilor craioveni. Pe parcurs organizatorii au pregătit mai multe probe pentru participantele la concursul de miss. Publicul a fost mobilizat prin diferite concursuri cu premii puse la dispoziție de sponsori.
Pe scena Casei de Cultură, au susținut un recital Dj Rynno și Sylvia, care a încântat publicul. Spectacolul a continuat în pași de dans cu Urban Crew, trupă de dans ce face parte din cercul CCS Craiova sub îndrumarea coordonatoarei Sorina Catrina.

După decernarea premiilor, trupa CIA și-a delectat auditoriul cu cele mai noi melodii.
Proiectul „Toamna studenţească” continuă cu balul facultăţilor de Mecanică, Automatică, Agricultură și Horticultură, Știinte Sociale, Teologie, Economie și Administrarea Afacerilor pe 27 noiembrie.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1990

    felicitari si sa o termine

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-07-2013
    Mesaje
    0

    iubitii mei,trageti tare.cand terminati facuktaile de kkt pt care optiunile dvs au fost arbitrare,o sa va faceti inmormantarea!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.