Un craiovean fără permis a furat un camion şi s-a răsturnat cu...

Un craiovean fără permis a furat un camion şi s-a răsturnat cu el la Pieleşti

1.582
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Alexandru Paţachia, în vârstă de 52 de ani, din Craiova, a fost prins de poliţişti după ce a făcut accident cu o maşină pe care o furase din Craiova. Bărbatul, care nu avea permis de conducere, a pierdut controlul autoturismului, s-a răsturnat şi apoi a abandonat maşina. Hoţul nu este la primul furt. El a mai sustras un alt autoturism din Craiova pe care l-a abandonat la aproximativ 200 metri de locul faptei.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Craiminale au fost sesizaţi de un craiovean, ieri, în jurul orei 09.00, că, în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2013, i-a fost sustrasă autoutilitara parcată la domiciliu. În urma cercetărilor, a fost identificat autorul în persoana lui Alexandru Paţachia, de 52 ani, din Craiova.

Oamenii legii au stabilit ulterior că făptuitorul, deşi nu posedă permis de conducere, a condus autoutilitara în Craiova, apoi pe DE 70, în direcţia Balş, iar la intrarea în comuna Pieleşti a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se în rigola de pe partea dreaptă a drumului, pe care a abandonat-o la locul accidentului.

Hoţul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
Alexandru Paţachia mai este autorul unei fapte de furt, săvârşită în noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2013, când a sustras un alt autoturism din Craiova pe care l-a abandonat la aproximativ 200 metri de locul faptei fiind identificat în data de 12.11.2013. Cel în cauză a sustras mai multe bunuri din autoturism care au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, onducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.



21 COMENTARII

  1. #21
    Racer
    Data de inscriere
     04-05-2006
    Locatie
     de unde stii tu ma ?!
    Mesaje
    414

    Degeaba il duc politistii sau cine-l duce la psihiatru pt ca daca are 10 min de luciditate scapa basma curata. Ideea e ca legile din tara asta sunt facute pentru hoti, pt criminali s.a.m.d. . Cum spunea cineva mai sus, aici in romanica e raiul infractorilor, un fel de „Tara tuturor posibilitatilor” , „Visul American” pentru hoti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.