Atmosferă normală pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, cu 17.000 de suporteri...

Atmosferă normală pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, cu 17.000 de suporteri în tribune

1.321
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Atmosferă „în parametri” la meciul de fotbal de sâmbătă, de pe stadionul „Ion Oblemenco” dintre cele două echipe ale Craiovei – CS Universitatea și FC Universitatea (0-0). Singurul eveniment a fost o busculadă între suporteri provocată de un banner, incident care a fost însă atenuat de forțele de ordine ale Jandarmeriei.

Angajații firmei de pază de la stadion au intervenit pe parcursul meciului, după ce câțiva suporteri ai FC U Craiova au decupat însemnele echipei adverse de pe un banner și au vrut să pună în locul lor stema echipei susţinute de ei. În acel moment, atmosfera s-a încins, creându-se o învălmăşeală, moment în care a intervenit Jandarmeria care a confiscat bannerul.

Doi suporteri amendaţi

La acest meci au participat circa 17.000 de suporteri. Două persoane au fost sancționate contravențional cu suma de 100 de lei pentru că au refuzat să se legitimeze, iar o alta a fost depistată cu o petardă asupra ei„, a declarat căpitanul Cosmin Mirea, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzești” Craiova, care a caracterizat atmosfera de pe stadion ca fiind una normală.

Paza stadionului a fost asigurată de jandarmii, dar şi de efective din cadrul IPJ Dolj, Poliției Locale Craiova, ISU Dolj și de cele două firme de pază ale stadionului.



4 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-01-2008
    Mesaje
    25

    De ce nu precizati si echipa sustinuta de 90% din stadion? Cati bani primiti de la lov ?

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     12-11-2009
    Mesaje
    420

    National Arena e miciuna Gabori,Militieni Comunitari + 2 firme de paza.. doamne s-a jucat El Clasico de Romania ?? Lia Olguta ne suge PULA !! Rusine Rusine sa va fieeee!!

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2007
    Mesaje
    5

    citeste:http://www.craiovaforum.ro/stiri/craiova-oltenia/lasati-oamenii-la-meci.html

    Citat Mesaj initiat de l0vEz0r
    De ce nu precizati si echipa sustinuta de 90% din stadion? Cati bani primiti de la lov ?
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2011

    felicitari celor din tribune.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.