Craiova: Primăria Craiova pune la „bătaie” 106 apartamente şi reîmprospătează lista solicitanţilor...

Craiova: Primăria Craiova pune la „bătaie” 106 apartamente şi reîmprospătează lista solicitanţilor de locuinţe

4.527
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Peste o sută de locuinţe aparţinând municipalităţii au devenit disponibile după evacuarea ori decesul foştilor proprietari sau prin denunţarea contractului de închiriere şi vor fi reatribuite altor craioveni care au depus la Primăria Craiova o solicitare în acest sens. În prezent, în evidenţa Serviciului Administrare Locuinţe sunt 1.918 dosare (cereri însoţite de documente justificative) pentru repartizarea unei locuinţe sociale şi 327 dosare constituite pentru repartizarea unei locuinţe destinate închirierii din fondul locativ de stat.

Conform proiectului de hotărâre privind aprobarea listelor cu numele solicitanţilor, în fondul de locuinţe sociale, destinate închirierii, constituit la nivelul Municipiului Craiova se află 178 de unităţi locative integral date în folosinţă beneficiarilor în anii 2003, 2004. Totodată, în domeniul privat al municipiului Craiova figurează şi un număr de 153 imobile cu destinaţia de locuinţă şi care au fost transmise în administrarea R.A.A.D.P.F.L. Craiova conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Craiova nr.144/2012, precum şi un număr de 54 locuinţe achiziţionate de Municipiul Craiova şi aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Craiova.

În acelaşi document se arată că, până în prezent, 106 locuinţe proprietatea publică /privată a Municipiului Craiova au devenit disponibile, iar în lista pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţă destinate închirierii persoanelor şi/sau familiilor evacuate sau care urmează a fi evacuate din locuinţe retrocedate în natură foştilor roprietari aprobată pentru anul 2013 mai figurează doar 54 titulari. Drept urmare, „se impune întocmirea unor noi liste de priorităţi în soluţionarea cererilor de locuinţe sociale respectiv din fondul locativ de stat„, după cum se arată în proiectul de hotărâre.

Comisia sociala analizează până la data de 1 noiembrie a fiecărui an cererile pentru locuinţe şi prezintă, spre aprobare, Consiliului Local, lista cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească în anul urmator o locuinţă socială, în ordinea de prioritate stabilită.

Mai multe detalii despre acest proiect citiţi AICI.



5 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2012

    ajutatii pe cei mai saraci din lista.

  2. #2
    PSV
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-02-2013
    Mesaje
    40

    unde sunt locuintele situate ? si se dau decat sub forma de inchirieri sau de tot ? va rog sa mi rasp

  3. #3
    Ami
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    652
    Citat Mesaj initiat de PSV
    unde sunt locuintele situate ? si se dau decat sub forma de inchirieri sau de tot ? va rog sa mi rasp

    Aici sunt toate informaţiile: http://www.primariacraiova.ro/ro.primariacraiova.ro/consiliul-local/dispozitii-de-convocare/dispozitii-de-convocare-2013/2013-11-28/pct_16.pdf

    Spor!

  4. #4
    PSV
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-02-2013
    Mesaje
    41

    nu merge adresa

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     13-08-2011
    Mesaje
    75
    Citat Mesaj initiat de PSV
    nu merge adresa

    ba chiar merge!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.