Oltenia: Situaţia traficului rutier în Gorj şi Dolj

Oltenia: Situaţia traficului rutier în Gorj şi Dolj

1.199
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ora 16.30: Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă pe mai multe drumuri naţionale, însă nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

În judeţul Dolj, pe DN56, între localităţile Maglavit şi Calafat, există un strat de zăpadă frământată ce măsoară între doi și trei centimetri.

Conform centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Gorj a nins abundent în zona Rânca, iar pe DN67C Novaci – Rânca, între kilometrii 22 şi 34, s-a depus un strat de zăpadă care măsoară între unu şi trei centimetri. Patru utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant acționează, iar un echipaj de poliţie nu permite autovehiculelor neechipate de iarnă accesul către Rânca.

Nici în traficul feroviar nu sunt semnalate probleme şi nu există aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2030

    nu era cazul de blocaje

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1931

    este timp si pt blocaje

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.