CCS: Piesa de teatru „Telecomandaţi” satiră a emisiunilor TV din România

CCS: Piesa de teatru „Telecomandaţi” satiră a emisiunilor TV din România

878
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trupa de teatru Face Act a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova vă invită duminică, 1 decembrie, de ziua naţională a României, la premiera spectacolului „Telecomandaţi”.

Spectacolul face parte din proiectul studenţesc „Ministagiune de toamnă” derulat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în perioada 01 octombrie – 28 decembrie. Piesa de teatru „Telecomandaţi” este o comedie inspirată din emisiunile difuzate de principalele posturi de televiziune din România. În cadrul spectacolului, membrii trupei interpretează personaje celebre din mass media românească.

Piesa de teatru a pornit de la ideea că în multe emisiuni TV, difuzate la posturile naţionale, sunt promovate persoane care nu reprezintă cu adevărat modele pentru societate, principalul scop al acestui spectacol este acela de a educa tinerii să facă diferenţa atunci când privesc la televizor.

Spectacolul se va desfăşura duminică 1 decembrie, de la ora 19:00, în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova. Intrarea este liberă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.