Ford Craiova întrerupe iar activitatea de producţie a B-Max

Ford Craiova întrerupe iar activitatea de producţie a B-Max

1.827
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fabricarea maşinilor Ford B-Max şi a motoarelor Ecoboost va fi din nou întreruptă temporar, în luna decembrie, vreme de opt zile, activitatea urmând să fie reluată pe 6, respectiv 8 ianuarie 2014. Perioada în care fabrica rămâne închisă va fi mai mare întrucât coincide cu perioada sărbătorilor de iarnă. Reprezentanţii Companiei Ford au luat decizia de a reduce volumul de producţie – zilnic, la Craiova sunt produse 370 de maşini Ford B-Max – pe fondul instabilităţii pieţei de profil, încă din luna noiembrie, când lucrătorii din uzină au mai stat acasă opt zile.

„Putem confirma pentru luna decembrie oprirea producţiei de vehicule şi motoare timp de şapte zile, respectiv în perioada 12 – 20 decembrie. Începând cu 23 decembrie, fabrica noastră va fi închisă ca urmare a sărbătorilor de iarnă, urmând ca activitatea să se reia pe 6 ianuarie pentru Secţia de Motoare, respectiv 8 ianuarie pentru Secţia de Vehicule. Conform Contractului Colectiv de Muncă dintre Ford şi angajaţii săi din România, în timpul zilelor de întrerupere a producţiei, angajaţii vor fi plătiţi cu 80% din salariul de bază”, au anunţat oficialii Ford România.



2 COMENTARII

  1. #1
    going commando
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Mesaje
    3714

    Poza de la articol nu are nicio legatura cu articolul in sine, nu s-a gasit nicio poza cu linia de la Craiova ?

    i make juice happen.
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    274

    Companie de kkt cu officiali de kkt. Or sa dea de lucru la oameni or sa plece in pzd ma-sii

    http://www.frf-ajf.ro/dolj/echipe

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.