Echipa de volei masculin castiga sub Magura

Echipa de volei masculin castiga sub Magura

617
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Vicecampiona României SCM U Craiova a câştigat partida de sub Măgura, învingând cu scorul de 3-1 formaţia locală Phoenix Şimleul Silvaniei la capătul unui meci dominat clar de formaţia pregătită de Dănuţ Pascu.

Oltenii au pierdut primul set cu 25-22, parţial început cu accidentarea căpitanului Laurenţiu Vânătoru la scorul de 7-6 pentru formaţia noastră. A fost un moment critic, lucru de care au profitat gazdele care s-au desprins la 3 puncte, iar diferenţa s-a menţinut până la capătul primului set.

Treziţi din pumni, craiovenii au început în trombă actul al doilea, iar la prima pauză tehnică scorul era 8-5.  Şimleuanii greşesc, alb-albaştrii joacă fără greşeală, iar ecartul se dublează la a doua pauză tehnică, 16-10.  Până la finalul celui de al treilea act al partidei diferenţa a crescut, iar  elevii lui Dănuţ Pascu egalează după 25-17.

Setul al treilea este tras la indigou ca şi cel de al doilea, Craiova începe mult mai bine, iar la prima pauză tehnică tabela indică 8-5. Lică atacă şi sparge blocajul gazdelor, iar bombardierul Dumitrache nu greşete ţinta. 16-9, iar Craiova nu mai pierde din diferenţă pentru a întoarce meciul în favoarea sa, 25-18.

Setul patru debutează cu trei puncte la rând ale oltenilor, 3-0 care îl determină pe Abraham să solicite time out. Sălăjenii nu înţeleg nimic, iar scorul devine 6-1, scor care îl face pe tehnicianul gazdelor să îşi epuize încă din start cei doi timpi de odihnă.  8-3 la prima odihnă tehnică, iar gazdele au o tresărire d eorgoliu şi reduc din avantaj la două puncte 8-6, 10-8. A fost un simplu foc de paie pentru că craiovenii întră la al doilea TO tehnic 16-11,  pentru ca vicecampionii să închidă partida cu 25-17.

 

Sursa: ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1127

    Felicitari, sa o tineti tot asa …

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    147

    BRAVO BAIETI!!!!
    Anul asta vrem iar in primele 2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.