Probleme versus oportunităţi pentru dezvoltarea economică şi socială în Oltenia

Probleme versus oportunităţi pentru dezvoltarea economică şi socială în Oltenia

459
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prezent vineri, 6 decembrie a.c., la Craiova, la conferinţa regională „Probleme versus oportunităţi pentru dezvoltarea economică şi socială în Oltenia”, ministrul Eugen Teodorovici a declarat:
„Diferenţa între ceea ce se declară şi ceea ce se face este foarte mare. Bani sunt. Nu asta este problema în România. Obiectivul principal este acela de a arăta că lucrurile pot fi schimbate. Trei miliarde de euro au intrat în ţară anul acesta. Până la finalul lui 2015, România poate să ajungă la cele mai bune performanţe pe fonduri europene. Este important să păşim cu dreptul în 2014. Proiectele depuse astăzi, care sunt aprobate, dar nu sunt finanţate le putem trece la următorul cadru financiar”.

Pe lângă ministrul Teodorovici, la conferinţa organizată de Institutul pentru Progres Social (IPS), cu sprijinul Friedrich-Ebert-Stiftung au participat și Mircea Geoană, senator PSD în Parlamentul României, Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj, Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj, Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, Alin Mitrică, secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene și Victoria Stoiciu, reprezentant al Fundaţiei Friedrich Ebert, România.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.