Apa potabilă, furnizată în regim de restricţie la Craiova, după incidentul de...

Apa potabilă, furnizată în regim de restricţie la Craiova, după incidentul de la Filiaşi (Galerie foto)

1.389
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În Craiova apa potabilă va fi furnizată în regim de restricţie, ca urmare a avariei produse luni seara la Filiaşi, la magistrala Craiova-Izvarna, din cauza gradului avansat de uzură a conductei de transport a apei potabile, care are o vechime de 47 ani, durată medie normată de funcţionare fiind de 25 ani, după cum au precizat reprezentanţii Companiei de Apă „Oltenia”.

Încă de aseară, personalul specializat în acest tip de lucrări din cadrul Companiei încearcă să remedieze avaria, în urma căreia 25 de gospodării au fost inundate.

Echipajele ISU Oltenia Dolj în cooperare cu forţe de la S.V.S.U. Filiaşi şi Compania de apă Oltenia au intervenit de dimineaţă pentru evacuarea apei din acționează pentru evecuarea apei din 7 gospodării. .

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. atenţionează  utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a conductei de transport apă potabilă Izvarna – Craiova, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de specialitate, va monitoriza permanent calitatea apei potabile după repunerea în funcţiune a sistemului public de distribuţie.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2110

    pagubele cine le plateste la bietii oameni?tot noi sau firma ca tot incaseaza bani pe ce produce pamantul nu ei?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.