Evenimentul muzical al anului. Jose Maria Ramon prezent sâmbătă la Craiova.

Evenimentul muzical al anului. Jose Maria Ramon prezent sâmbătă la Craiova.

1.726
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Golden Ideas organizează sâmbătă, 14 decembrie, la Hotel Minerva, sala Maură cel mai așteptat eveniment al anului în materie de muzică house.

The Royal House Party este un concept exclusivist de petrecere, cu muzică de club, adresându-se publicului tânăr, energic, dornic de experiențe noi, celor care cred cu adevărat că ”House is more”! Prin locația selecționată organizatorii doresc să ofere un cadru exclusivist, dar totodată discret pentru bunul mers al party-ului.

„Am creat acest eveniment muzical din dorința de a aduce ceva nou și proaspăt în orașul nostru. L-am ales pe Jose Maria Ramon deoarece mie personal îmi place foarte mult. Muzica lui e o muzică pe gustul tuturor, e ușor de înțeles. Sunt încântat de tinerii din Craiova care au fost foarte receptivi la această idee. Campania publicitară a party-ului am făcut-o cu ajutorul unor afișe, pe care le-am lipit în tot orașul, dar și pe Facebook. Sper ca seara de sâmbătă să fie cât mai frumoasă, să vină cât mai multă lume și petrecerea să fie una reușită” a declarat Cristi Niță, organizatorul evenimentului.

Biletele s-au pus în vânzare începând cu data de 5 decembrie 2013. Ele pot fi achiziționate sunând la numărul de telefon 0746222282 sau cumpărate direct în seara evenimentului la intrarea în locație.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.