Craiova: Expoziţie de sănătate “Medical Pharma Healthy Life”, la TNC

Craiova: Expoziţie de sănătate “Medical Pharma Healthy Life”, la TNC

1.576
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova găzduieşte, începând de astăzi şi până duminică inclusiv, a doua ediţie a expoziţiei de sănătate “MEDICAL PHARMA HEALTHY LIFE”. Evenimentul este organizat pe patru secţiuni, respectiv Medicina clasică; Farmacie; Medicină alternativă/complementară şi Medicină energetică şi de-a lungul defăşurării lui vor avea loc lansări de carte, concursuri, colecte, dar şi spectacole. Expoziţia este deschisă zilnic între orele 10.00-18.00.

Personalităţi din lumea medicală, inventatori (chiar medaliaţi de 7 ori cu aur), scriitori din literatura de specialitate) şi entităţi economice ce activează în domeniu vor participa la eveniment.

Am organizat acest eveniment bazat pe medicina alternativă, pentru a oferi publicului larg toate terapiile posibile. Expunem atât produse cât și tehnici manuale, invităm craiovenii să îndrăznească sa treacă pragul acestei expoziții de sănătate. Avem expozanți din toată țara dar și din afara granițelor țării, în special din Ungaria. Anul acesta avem în jur de 25-30 de firme care participă. Pe parcursul celor trei zile vom avea și evenimnte culturale, tombolă, concursuri, mini-recital de colinde având în vedere că suntem în pragul Sărbătorilor Crăciunului„, a precizat Lucian Calopăreanu, expozant.

Lansări de carte programate:

1. Spaţiu – timp. Viaţa şi Biopunctura, Editura INFO, 2013
Autori: Ioan MICU
Emil GODEANU
Constantin IONESCU TÂRGOVIŞTE
2. Omenirea de la Alfa la Omega, Editura INFO, 2013
Autori: Ioan MICU, Emil GODEANU
3. Biologie celulară şi moleculară fără pompa ionică Na+K-, Ed. SITECH
Autor: Constantin PÂRVULOIU



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2137

    bune aceste initiative.poate apare cineva care sa vindece si cancerul.sau sunt deja?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.