Calafat: Armă de vânătoare şi cartuşe, descoperite în portbagajul unui doljean

Calafat: Armă de vânătoare şi cartuşe, descoperite în portbagajul unui doljean

767
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bărbatul – Marinel Stefan, de 45 de ani, însoţit de un italian, a fost oprit, aseară, de poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Dolj pentru control, pe raza localităţii Ciupercenii Noi. Aceştia au descoperit în portbagajul autoturismului marca Opel o armă şi 371 cartuşe de vânătoare fără documente legale.

„În urma verificării mijlocului de transport, lucrătorii noştri au constatat că acesta transporta în portbagajul autoturismului, o armă de vânătoare marca Fabarm de calibrul 12 mm şi 371 cartuşe de vânătoare de diferite mărci, destinate acesteia, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente care să ateste provenienţa şi proprietatea acestora”, a precizat cms. şef Ivănoiu Romică, purtător de cuvânt S.T.P.F. Dolj.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, port, transport, precum şi orice operaţie privind circulaţia armelor şi muniţiilor, fără drept, iar arma şi muniţia au fost ridicate pe bază de dovadă urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a IPJ Dolj.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    899

    Braconieri! La puscarie cu ei! Dar o sa o „lalaie” si pana la urma o sa se dea N.U.P. ca deh, nu prezinta pericol public…..

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2136

    ar trebui sa nu scape de lege.

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2003

    braconieri clar

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.