(Foto) Inconştienţă fără margini! Curent lăsat în voia sorţii după demolarea chioşcurilor

(Foto) Inconştienţă fără margini! Curent lăsat în voia sorţii după demolarea chioşcurilor

529
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Fire şi tablouri electrice, asta a rămas în urma ultimelor demolări făcute de proprietarii de chioşcuri din cartierul Craioviţa Nouă, din zona fostei poşte, fără ca cineva să se gândească la siguranţa copiilor care se joacă în împrejurimi.

Din ultimele chioşcuri, puse la pământ în acest week-end, au rămas gresia, câteva ţevi de pexal, firele de curent şi chiar tabloul electric. Foştii proprietari au scris şi au lăsat, pe o hârtie agăţată de panou, un avertisment „ATENŢIE CURENT!”, acesta fiind singurul semnal de prevenire asupra pericolului. Mai grav este că la doi paşi de firele prin care circulă suficient curent cât să provoace o tragedie copii se joacă în voie. Mai mult, unii sunt chiar curioşi, apropiindu-se de tabloul electric fără prea multe griji.

Update, ora 16.00: Proprietarii fostului chioşc au declarat, astăzi, că aşteaptă un reprezentant de la CEZ pentru a opri furnizarea energiei electrice în tabloul rămas sub cerul liber. Patroana chioşcului s-a arătat extrem de revolatată că cineva şi-a permis să fotografieze panoul electric şi să semnaleze problema.



10 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1725

    Asa ceva gasesti doar in romania

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    925

    PRIMARIA in frunte cu cretina asta de larga este de vina…au daramat chioscurile si au ramas ruinele…

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1852

    Daca se curenteaza cineva pe acolo Larga are toata vina!!… Craiova arata ca dupa razboi.. cu atatea demolari si santuri… vai de capu lor.. de administratori care habar n-au sa administreze orasu.. SA SE DUCA LA GHITA LA OI LA STANA

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    176

    Nu tin DELOC partea primariei sau primaritei, dar fiindca acele firme nu plateau taxe si impozite la stat, (se pare), angajatii nu aveau carti de munca si nu aveau platite CAS-ul sau alte multe neregului, lucru care, am vazut s-a intamplat si in alte orase resedinta de judet, spun ca nu e vina institutiei „Primarie” sau a celui care ocupa prin votul cetatenilor aceasta functie, dar daca in echipa de lucratori care executa daramarea chioscurilor era un „Dorel” ce avea alta preocupare sau pricepere sa execute corect debransarea de la energia electrică, sau poate nici nu era atributul celor care munceau acolo, ci trebuia indeplinit un protocol, o intelegere intre firma respectiva si compania de energie . . . .s-ar putea ca proprietarii sa trebuiasca sa plateasca in continuare la compania firmei monopol RENEL fie debransarea, fie vor platii in continuare un consum standard.
    Nu stim, fiindca autorul articolului nu a cautat sa obtina informatii, s-a multumit sa scrie (precum si anuntul de pe acel cutia acelui panou electric), cateva cuvinte si gata articolul.
    Si apropo de taxe la primarie (asta ca sa vezi ca nu tin partea primariei), acum o luna a venit pe la mine un prieten din alta localitate (in drumul sau spre Bucuresti) si a parcat masina inscrisa legal pe numele sau in fata blocului unde locuiesc. A trecut pe acolo un echipaj al politiei locale (am mai spus ca nu stiu de ce se cheama politie) care fotografiau acele masini care nu aveau in geam vigneta de parcare, drept prin urmare a primit si el o amenda, acasa dupa o saptamana, pt ca a stationat o ora la mine apoi a plecat mai departe, . . . era el obligat sa stie ca in orasul nostru poti sa parchezi doar daca ai platit taxa de parcare? E, da, legiuitorul spune ca necunoasterea legi nu inlatura raspunderea, deci a platit 50 lei stationarea timp de o ora intre 10 si 11 dimineata. In tara asta vom ajunge sa platim si pt ca respiram.
    Dar sa revenim la articolul nostru. E f rau ceea ce a sesizat reporterul, mai ales ca se poate intampla o nenorocire (ca cea dintr-un parc in Bucuresti unde un copil care se juca si a atins niste sarme, fire, de la un stalp de iluminat. Primaria poate va fi incunostiintata de acest ciot de articol, se va sesiza si va lua unele masuri pana nu va fi prea tarziu, pt vreun trecator sau copil.

  5. #5
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1855

    ^ cu cat te plateste olga sa comentezi pe forum??

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    815

    asa e olgutza mai proasta ea nu gandeste ce se poate intampla daca nu face un lucru bun

  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    179

    Ai constatat ceva laudativ la adresa primariei sau primaritei?

  8. #8
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1856

    Nu am citit tot ce ai scris… pfff urmatoarea data cand o sa imi pozeze Prostovanii Locali Masina o sa le arat **** si o sa le zambesc in poza

  9. #9
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    930

    spaga ca sa ramana chioscurile in picioare a fost de 3000 euro…au fost persoane care plateau impozite si aveau totul in regula…

  10. #10
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2155

    atentie parintiiiiiiiiii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.