Dacian Varga a bătut palma cu CS Universitatea Craiova

Dacian Varga a bătut palma cu CS Universitatea Craiova

685
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Dacian Varga a semnat aseară pentru CS Universitatea Craiova, liderul Seriei a II-a a ligii secunde de fotbal. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării din Bănie. Deşi a jucat, sub formă de împrumut, la mai multe echipe din ţară, dar şi în străinătate, în 2013 jucătorul nu a evoluat deloc, din cauza unui litigiu cu Sportul Studenţesc.

Internaţionalul are 29 de ani şi patru selecții la echipa națională. Varga și-a început cariera la Sportul Studențesc, dar a mai evoluat sub formă de împrumut la Unirea Urziceni (2009), Rapid (2010), Kuban Krasnodar (2011) și FC Vaslui (2012).

„La Craiova e nebunie, pentru că de multă vreme nu a mai fost fotbal în oraș, iar lumea vrea să vadă din nou o echipă puternică. Aici mi s-a părut un proiect foarte interesant, unde se vrea performanță. Am venit să câștig trofee, nu să joc cu Craiova în Liga a 2-a. În primul rând, eu îmi doresc să ajungem în prima divizie, apoi să avem o echipă bună care să conteze în campionat, nu doar să fim acolo la număr”, a declarat Dacian Varga.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.